Παγκόσμια αποκλειστικότητα!!!



Μετά τις αποκαλύψεις του Υπουργού Δημοσίας Τάξης κ. Βύρωνα Πολύδωρα περί ασύμετρων απειλών που προέρχονται από ξένα κέντρα και τα οποία έχουν σαν μοναδικό στόχο να μην βγει κυβέρνηση η ΝΔ, ορίστε και οι αποδείξεις στο βίντεο. Ο Οσάμα Μπιν Λάντεν κρύβεται πίσω από τους εμπρησμούς στην Πελλοπόνησο και Εύβοια. Εδώ τον βλέπουμε σε αποκλειστικό βίντεο να κόβει βόλτες στα βουνά της Ηλείας, της Αρκαδίας και της Μεσσηνίας (για την Εύβοια έβγαλε άλλο βίντεο) και να εξετάζει τους καλύτερους δυνατούς χώρους να χτυπήσει. Η κυβέρνηση κύρηξε την χώρα σε Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης, κύρηξε τον πόλεμο σε όλο το μουσουλμανικό τόξο, κύρηξε 3ημερο εθνικό πένθος, κύρηξε εκλογές και κύρηξε την έναρξη της Σούπερ Λίγκας όπου αντεθνικός δάκτυλος ανέβαλε.

Η αθλιότητα της επόμενης μέρας είναι ακόμα μεγαλύτερη από την αθλιότητα του Σαββατοκύριακου που πέρασε. Για να νομίζουν οι μαλάκες ότι το κράτος είναι σε εγρήγορση γεμίσανε όλη την Αθήνα μπάτσους οπλισμένους σαν αστακούς, για να θολώσουν τα νερά του πιο τελειωμένου μικροπολιτικού παιχνιδιού άρχισαν τις παπαριές περί ασύμμετρων απειλών ξένων δακτύλων και δεν συμμαζεύται. Άλλωστε σε αυτή την χώρα ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΥΘΥΝΗ. Και φυσικά πάντα μα πάντα φταίνει ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ. Τούρκοι, άγγλοι, γάλλοι, πορτογάλοι, εαμοβούλγαροι κομμουνιστοσυμμορίτες, αντιεξουσιαστές, ο Αλαβάνος, οι γκρίζοι και οι εξωγήινοι, ο σατανάς κλπ. κλπ.

4 Comments:

  1. Ανώνυμος said...
    καηκες μωρο μου. αρχισες να γινεσαι μπλογκερ με τα ολα σου.
    βα.αλ. said...
    Καλά είμαι ήδη καμμένος, δατς φορ σουρ. Είμαι αναγκασμένος αγαπητέ. Πως θα γράψω στην άθενς βόις, πως θα γράψει ι μειλ ο Γιωργάκης να με κάνει στέλεχος, πως θα εκδοθεί ολο το βλογ σε βιβλίο, πως θα με καλέσει ο Παπούλιας του χρόνου; Και μιας και το κράτος πρόνοιας καταρρέει αποφάσισα να το ρίξω στο ελληνικό ελ ντοράντο. Τα βλογς.

    Το ψευδώνυμο σου είναι μουσκεμένο στον λενινισμό καγκελάριε. Με βάζεις σε υποψίες.
    ΠανωςΚ said...
    Στα σοβαρά τώρα: δύο φορές στο πρόσφατο παρελθόν δύο πολιτικοί αρχηγοί πήγαν να ακολουθήσουν το κόλπο "τα ρίχνω στους άλλους". Ο μπους την 11/9, και του βγηκε σε καλό, και ο μαλακόΑθνάρ, με τη βομβιστική επίθεση στη Μαδριτη, που πήγε να τη φορτώσει στους βάσκους αρχικά, και δεν του βγήκε σε καλό, καθώς από τη στιγμή εκείνη και μετά, τα γκάλοπ άρχισαν να καταγράφουν την πτώση του.
    Μένει να δούμε αν θα του βγει του Κωστάκη, όχι ότι έχει και μεγάλη σημασία φυσικα...
    βα.αλ. said...
    Καλά, ντάξει τι συζητάμε; Οι τύποι είναι γελοίοι. ΓΕΛΙΟΙ με όλη την σημασία της λέξης. Ο Μπους πάντως το είχε σχεδιάσει και του βγήκε σε καλό.

    Πάντως αυτές τις μέρες έχω φρικάρει. Κανονικά και με το νόμο. Διαβάζω τις αθλιότητες τους στις εφημερίδες και στο ιντυ και λέω και ξαναλέω: Τι ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ. Είναι τόση πολλή η αθλιότητα που πραγματικά δεν ξέρω γιατί να πρωτογράψω: για την νταλίκα με τα πτώματα; για το ελάτε να πάρετε 3000 ευρώ ΟΛΟΙ; για την ασύμμετρη απειλή; για το ότι λυσσάξανε ΟΛΟΙ για την Ολυμπία ενώ οι 65 (και πόσοι δυστυχώς ακόμα;) νεκροί περάσανε στο ντούκου. (Φυσικά είναι λογικό: Άνθρωποι είναι 6 δις, Ολυμπία είναι μόνο μία -- άσε που ξεφτιλιστήκαμε και εις τας Ευρώπας).

    Και φυσικά δεν είναι θέμα ΝΔ όλα τα παραπάνω. Και το Πασόκ τα ίδια θα έκανε. Απλά θα είχε το εκλεπτυσμένο στυλάκι της σοσιαλδημοκρατίας.

Post a Comment



Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα