Ζούμε σε μία περιπετειώδη εποχή!!!


Αμέσως σχεδόν μετά τις εκλογές μετακόμισα. Δυστυχώς όχι σε άλλο πλανήτη αλλά τέλος πάντων. Δυστυχώς για εσάς χάσατε τις σοφές μου παρεμβάσεις πάνω στο πολιτικό γίγνεσθαι της χώρας. Τι να κάνουμε. Ελπίζω να πορευτήκατε παίρνοντας τις σωστές αποφάσεις για το μέλλον της χώρας. Ωστόσο η αγωνία παραμένει στα άκρα. Βενιζέλος ή Παπανδρέου για να είναι ενάντια στον Καραμανλή; Ο Καραμανλής θα τα καταφέρει με 152 βουλευτές (μα καλά τι ανησυχούν υπάρχει και το ΠΑΣΟΚ για τα δύσκολα);

Ευτυχώς στο νησί έβγαλε με 15% το ΚΚΕ βουλευτή και έτσι αν ζορίσουν τα πράγματα τα νησιά του Ιονίου θα αυτονομηθούν και θα δημιουργήσουν την Ιόνιο Σοσιαλιστική Πολιτεία. Ας ελπίσουμε οι σύντροφοι εκεί να καταφέρουν να εξασφαλίσουμε τουλάχιστον τους Παξούς για τα αναρχοαυτόνομα πειράματα μας...

Τέλος πάντων σύντομα κοντά σας με πιο σοβαρές αναρτήσεις...

4 Comments:

  1. Ανώνυμος said...
    Μετά τις εκλογές τίποτα πια δεν είναι το ίδιο. Εσύ άλλαξες σπίτι, εγώ ξύρισα το μούσι μετά απο 3 χρόνια... Δεν ξέρω αν είδες την τελευταία μου -λιγο ετεροχρονισμένη- ανάρτηση στον προηγούμενο ηλεκτρονικό μας διάλογο (sic), οπου συμπεριλαμβάνεται μεταξύ άλλων και μια συνοπτική αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος στην Κέρκυρα. Εδώ θα προσθέσω μόνο οτι πετυχα τον Χαραλάμπους στο ΡΙΚ να κάνει δηλώσεις απο τηλεφώνου σε μια εκπομπή. Ο παρουσιαστής εξέφρασε την ελπίδα του οτι ως μοναδικός κύπριος στην ελληνική βουλή ο Χαραλάμπους θα προωθήσει το κυπριακό ζήτημα -συγνώμη πρόβλημα! Και βέβαια ο χαραλάμπους του απάντησε οτι πανω απ' όλα είναι κύπριος.
    βα.αλ. said...
    Πω πω! Συγκλονιστικές αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό της χώρας!!!

    Φυσικά και είδα το προηγούμενο σχόλιο σου και εκτίμησα δεόντως την εκλογική αποτίμηση. Δυστυχώς εγώ νόμιζα ότι βουλευτή το νησί θα έβγαζε τον Λιαπαδίτη! Αλλά είμαστε τόσο άχρηστοι που 50 χρόνια έχουμε να βγάλουμε έναν σοβαρό κομμουνιστή βουλευτή και πάμε και βγάζουμε το βλάκα τον Χαραλάμπους (έμαθε αυτός να μιλάει ή ακόμα δεν τον καταλαβαίνει κανείς;).

    Τι ήθελες να πει ρε συ στο ΡΙΚ ο Χαραλάμπους; Ότι είναι διεθνιστής ντεφαιτιστής και ότι βασικός στόχος αυτού και του κόμματος είναι ο απο κοινού αγώνας ελληνοκυπρίων και τουρκοκυπρίων ενάντια στον καπιταλισμό;;;!!!

    Τι λες για τους Παξούς παίζει εκεί κάνα κονέ με το Κόμμα να μας τους παραχωρήσουν;
    Ανώνυμος said...
    Μπορούν να μας παραχωρίσουν την χωματερη στο τεμπλόνι, η οποία έχει αποκλειστεί απο τους περιοικους που ζητούν να απομακρυνθεί απο την περιοχή τους. Θα τη ζητήσουμε απο τον ίδιο το χαραλάμπους που συμμετείχε κι αυτός χθές στη διαμαρτυρία, πιστός στα νέα του καθήκοντα ως βουλευτής. Αν και έχω και μια άλλη ιδέα που αφορά την τουριστική αξιοποίηση αυτού του πολιτιστικού μας πλούτου. Δεν θα την διατυπώσω τώρα εδώ - μην την κάψω κι όλας! Επιφυλασομαι να την καταθέσουμε ως Πρωτοβουλία Αυτόνομων Κέρκυρας προσεχώς στο δημόσιο διάλογο.
    βα.αλ. said...
    Αδημονούμε αγαπητέ!!!

    Πάντως σε βλέπω πολύ πεσιμιστή όσον αφορά τις προοπτικές της αυτονομίας στο νησί!

Post a Comment



Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα