Η ΜΟΝΗ λύση για το ασφαλιστικό


Άμα είναι κανείς προχωρημένος πολιτικά, όπως είναι ο ιστολόγος τούτου εδώ του ταπεινού ιστολογίου, έχει τις λύσεις στο τσεπάκι του. Ορίστε λοιπόν μία λύση για όλα τα προβλήματα που ταλανίζουν αυτό εδώ τον τόπο. Έχω τη λύση η οποία θα λύσει μόνιμα το ασφαλιστικό, θα εξασφαλίζει μόνιμα αυτοδυναμία στην κυβέρνηση, θα αποτελέσει την πεμπτουσία της συμμετοχικής δημοκρατίας του Γιωργάκη, θα εξαφανίσει την κακοδιαχείρηση και όλα τα δεινά των ταμείων (γραφειοκρατία, μίζες, δομημένα ομόλογα), και θα δώσει το έναυσμα για την αειφόρο ανάπτυξη του τόπου.

Ο πληθυσμός της χώρας είναι γύρω στα 10 μύρια. Υποθέτουμε περίπου λοιπόν ότι μιλάμε για 3.000.000 περίπου οικογένειες. Δικαιούχος αυτής της πρότασης που θα κάνω θα είναι το νεώτερο μέλος της κάθε οικογένειας. Καταρχήν λοιπόν πρέπει να γίνουν κάποιες μικρές μεταρρυθμίσεις.

Πρώτον, αυξάνουμε τον αριθμό των βουλευτών από 300 σε 30.000. Μην ρωτήσει κανείς που θα χωρέσουν όλοι αυτοί. Οι συζητήσεις θα γίνονται μέσω chatting σε κάνα κανάλι του IRC οπότε (να άλλη μία παράμετρος: αλματώδης αύξηση της χρήσης του διαδικτύου).

Δεύτερον, μείωνουμε τη θητεία της κάθε βουλής σε 6 μήνες. Μην πει κανείς ότι είναι λίγος ο χρόνος για μία κυβέρνηση. Δεν υπάρχει δεν μπορώ. Υπάρχει δεν θέλω. Εξάλλου όταν ο έλληνας αποφασίζει να κάνει κάτι τίποτα δεν τον εμποδίζει.

Και τρίτον και κυριότερο, εξασφαλίζουμε σε κάθε βουλευτή βουλευτική σύνταξη.

Προσέχτε λοιπόν τώρα τη μαγκιά. Για να γίνει ένα μέλος κάθε οικογένειας τουλάχιστον μία φορά βουλευτής θα χρειαστούμε συνολικά 50 χρόνια. Μέσα μόνο σε 50 χρόνια όλοι οι έλληνες θα είναι κομμάτι μίας οικογένειας που θα καταβάλλεται μία τουλάχιστον βουλευτική σύνταξη.Πράγμα το οποίο σημαίνει ότι αναλογούν σε κάθε μέλος της οικογένειας 800 και κάτι ευρώ. Μπορεί κανείς λοιπόν να φανταστεί πόσο θα ωφελήσει αυτή η ριζοσπαστική μου πρόταση το έθνος!!!

Τέρμα όλα τα προβλήματα: ούτε ένσημα, ούτε ΙΚΑ, ούτε εισφορές, ούτε ανεργία, ούτε μαύρη εργασία ούτε τίποτα.

Είμαι στην διάθεση των αρχών και του έθνους για οποιεσδήποτε διευκρινήσεις. Ευχαριστώ.

2 Comments:

  1. ΠανωςΚ said...
    κοινοβουλευτικό cyber sex θα παίζει;
    (σόρι για το σεξιστικόν του σχολίου, αλλά με ενέπνευσε η φωτογραφία)
    βα.αλ. said...
    Αγαπητέ μόλις αγγίζεις ένα θέμα που μου είχε διαφύγει. Την αύξηση του πληθυσμού σε βάθος πενηντακονταετίας και την επίδραση της στα μέτρα μου. Ως εκ τούτου νομίζω ότι θα πρέπει ο πληθυσμός μας να μείνει αυστηρώς σταθερώς. Και επειδή ως γνωστόν τα μεγάλα πνευματα συναντώνται νομίζω οτι το κυβερνοσέξ θα πρέπει να είναι υποχρεωτικό. Αυστηρά φυσικά σε μία σινιέ κρεβατοκάμαρα λινουξάδικι μην κολλήσουμε και τίποτα και τρεχομαι και δεν προλάβουμε την σύνταξη.

Post a Comment



Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα