Happy New Fear


Κλεμμένος ο τίτλος από κάποια Βαβέλ, αλλά είναι ωραίος.

Περάσανε λοιπόν και αυτές οι καταπληκτικές γιορτές, των οποίων το μόνο ευχάριστο οφείλω να ομολογήσω ήταν το δώρο στο μισθό. Σαν ελεεινός και μουντρούχας που είμαι το μόνο που με χαροποίησε ήταν τα φράγκα. Τι να κάνουμε; Άλλοι είναι εργάτες και άλλοι είναι αφεντικά. Και για άλλη μια φορά τα αφεντικά αποδεικνύουν την ανωτερότητα τους τα αφεντικά. Μέρες που είναι αυτοί θα κάνουν την φιλανθρωπία τους και θα κάνουν τα δώρα τους στους αγαπημένους τους (σε ΟΛΟΥΣ έτσι;), χωρίς να νοιάζονται. Ενώ εγώ σαν ταπεινός εργάτης που είμαι δυστυχώς μόνο τα λεφτά θα σκεφτώ αυτές τις άγιες μέρες.

Έλειψα γενικώς πολύ καιρό και απο εδώ αλλά και γενικώς από τον διαδικτυακό κόσμο. Είπα να κάνω ένα format. Μόνο που το παράκανα και έκανα μετά ένα και στο πισι. Ε, λοιπόν ακόμα δεν έχω καταφέρει να το στήσω. Επευκαιρία (και σαν πρωτάρης στο λίνουξ) θέλω να στείλω όλες μου τις κατάρες στις εταιρείες καρτών γραφικών οι οποίες πέραν του ότι είναι ανίκανες να φτιάξουν οδηγούς της προκοπής μας το παίζουν και δύσκολες.

Αυτά τα ολίγα. Από την ερχόμενη εβδομάδα θα επανέλθω δριμύτερος με πολλά και σημαντικά πράγματα να πω.

Στο ενδιάμεσο όσοι δεν έχετε διαβάσει να πάτε να διαβάσετε αυτήν την καταπληκτική ιστορία του συντρόφου Αρσένιου.

4 Comments:

  1. Ανώνυμος said...
    Βρε κακομοίρη που πας ξυπόλυτος...; Δεν το ξέρεις;;;

    DON'T BUY FROM ATI

    http://www.fsf.org/blogs/community?b_start:int=5

    Εμ αυτά παθαίνει όποιος δεν ακούει τον Stallman... xa!
    βα.αλ. said...
    I ve got a fucking AGP slot.

    Τι να αναλύσουμε τώρα. Αστο. Άλλωστε την αναβάθμιση την έκανα κατα βάσην για τις επεξεργασίες που κάνω στα windows. Αλλά ντάξει είναι το γαμώτο να το στήσω και στο linux. Πάντως για να μην παρεξηγούμαστε και ο open source driver μια χαρά δουλευει, απλά δεν έχω 3d accelaration στο μαξιμουμ...

    Η ιστορία ξεκινά απο πολύ πίσω αγαπητέ. Σχεδόν από τον πρώτο φράχτη στην ανθρώπινη ιστορία.
    Ανώνυμος said...
    Σίγουρα Linux με Compiz δεν παίζονται, αλλα αν δεν εχεις καταφέρει να βρεις καμιά λύση γιατί δε δοκιμάζεις καμιά άλλη διανομή(εκτός kubuntu);

    Bέβαια το ότι θα πάρει χρόνο μέχρι να βγάλεις άκρη θα πάρει...
    Ανώνυμος said...
    Μα, είναι γνωστό: η συντριπτική πλειοψηφία (των εργαζομένων) χαίρεται για τον 13ο μισθό και τις ελάχιστες μέρες άδειας. Τι νόμιζες, τους πιάνει θρησκευτικός οίστρος; Να κάνουν λίγο shopping therapy να ξεχάσουν την μαυρίλα της καθημερινότητας θέλουν οι περισσότεροι.

Post a Comment



Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα