Μπουρδέλο Reloaded

Έλεγα χτες σχετικά με την επικαιρότητα μάλλον αστειευόμενος αυτά απο κάτω. Όσο όμως σκέφτομαι και διαβάζω διάφορα από εδώ και απο εκεί, ειδήσεις ειδησούλες και παραειδησούλες. Σκέφτομαι και αναρωτιέμαι; Μήπως μας δουλεύουνε όλους ψιλό γαζί; Γράφει η φίλη Espoir συνοψίζοντας μερικά κατορθώματα των τελευταίων ετών, και διαβάζω εγώ σήμερα διάφορες ειδήσεις: ότι πουλήσανε ας πούμε το λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Επίσης ΔΕΝ διαβάζω ΤΙΠΟΤΑ για το ασφαλιστικό. Που είναι αυτό το θέμα; Το ξεχάσαμε;

Έχω γενικώς ένα χούι να θυμάμαι αποτυχημένες ατάκες από διάφορες ταινίες. Μία από αυτές είναι από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, όπου κάπου προς το τέλος λέει ο μαγκιόρος ο Άραγκορν να πάνε να την πέσουνε στη Μόρντορ για να μπορέσει ο Φρόντο να κάνει τη βρωμοδουλειά και πετάγεται ο Λέγκολας όπου το τελευταίο 2ωρο πετάει βέλη και ανταλλάσει εξυπνάδες με τον νάνο, και με ένα τέλειο υφάκι σαν ο άλλος να έιχε σκεφτεί το μεγαλοφυές στρατηγικό σχέδιο "Αντιπερισπασμός!".

Πρέπει να περπατούσα στο δρόμο, όταν μάλλον απέκτησα ένα παρόμοιο ύφος, που κάτω από τον κόκκινο σκούφο μου πρέπει να έδινε ένα πολύ psycho ύφος σε αυτόν τον περιστικό. Αντιπερισπασμός λοιπόν!!! Τα περνάμε όλα τώρα. Μέσα στον καπνό από το αίμα, τα φράγκα, το σπέρμα, τους ιδρώτες, τα ντιβιντι, τις μεγαλοδημοσιογραφικές ίντριγκες, τα πάθη, τους φασίστες, τα μυστικά και τα ψέμματα. Αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση κάνει παιχνίδι. Η απόπειρα αυτοκτονίας του Ζαχόπουλου, είναι το σκάνδαλο που γίνεται για να σκεπάσει ένα άλλο σκάνδαλο. Αυτό της καθημερινότητας.

Αντίο και ευχαριστώ για τα ψάρια.

Κατά τα άλλα στο Ηράκλειο, κάποιοι μπάτσοι που βλέπουν πολύ Prison Break κάναν κάτι χαριτωμενιές. Δείτε εδώ.

Και θα κλείσουμε με ένα τραγουδάκι πάλι από τους Gogol Bordello μιας και έχω φάει τρελλό κόλλημα...

3 Comments:

  1. ΠανωςΚ said...
    Ξεύρετε τιποτες, σαν τσι γκόγκολ ή σαν τσι Κούλτουρ σοκ, να με προτείνετε να ακούσω;
    ΠανωςΚ said...
    Είναι αποκαρδιωτικό (αν και ενδιαφέρον) να συγκρίνει κανείς το απίστευτο γλέντι σε αυτό το βίντεο, με το βίντεο της γκεστ εμφάνισης δύο εκ των Γκόγκολ σε συναυλία της Μαντόνα (όπου στήνεται ένα... σκηνοθετημένο γλέντι).
    βα.αλ. said...
    Ο τύπος κάποιου είδους περίεργη σχέση έχει με την Μαντόνα, μπορεί να είναι και τριτοξάδερφα από κάτι ιταλιάνους τσιγγάνους, δεν ξέρω. Πάντως κάτι είχα διαβάσει σε κάποια συνέντευξη του ότι γνωρίζονται και ότι είχαν κάποιου είδους συνεργασία. Σαν τσι Γκόγκολ, δεν ξεύρω τίποτις γιατί είναι μοναδικοί. Τώρα ήρθες στον καλύτερο άνθρωπο να σου προτείνει κάτι να ακούσεις (ο πιο πρόσφατος ΚΑΛΟΣ δίσκος που άκουσα ήταν το Ramones!).

    Δεν θέλω να παινέψω αλλά μερικά τελευταία καλά που άκουσα από εσένα τα πήρα;)

Post a Comment



Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα