Αλέξη ζούμε για να σε ακούμε!!!

Σήμερα είναι μία μεγάλη στιγμή για τη ριζοσπαστική αριστερά (σαν συμβουλιακός κομμουνιστής και εγώ -τουλάχιστον- νομίζω ότι καλύπτομαι πλήρως...). Μιας και από σήμερα μεγάλος μας αρχηγός είναι ο Αλέξης. Καταρχήν είναι ένας πρόεδρος στην ηλικία μας πάνω κάτω. Οπότε άμα τον πετύχεις πουθενά δε θα του πεις έλα κύριε πρόεδρε, θα του πεις έλα ρε μαλακισμένο πως παει; Από την άλλη είναι ωραίος. Μεγάλο προσόν αγαπητοί αναγνώστες. Χαίρεσαι να τον βλέπεις στην τιβί. Όχι σαν την Αλέκα που κοιτάς το ταβάνι γιατί άμα την κοιτάς μπερδεύεσαι και δεν καταλαβαίνεις τι λέει.

Ζούμε ιστορικές στιγμές αγαπητοί. Η γενιά μου απέκτησε τον πρώτο της πρόεδρο κόμματος. Μεγάλωσε και ο Τσίπρας με φρουτοπία και στρουμφάκια; Άκουγε Guns n Roses και Metallica στο γυμνάσιο;

Η ριζοσπαστική αριστερά ανανεώνεται με τρελλούς ρυθμούς. Σε αυτή την ανενέωση θέλω να συμβάλλω και εγώ (ελπίζωντας και εγώ σε καμιά καλή θέση στο Συν σαν προχωρημένος blogger που είμαι) παρουσιάζοντας και αφιρώνοντας με πολύ αγάπη στον Αλέξη τουτο δω το άσμα. Κύριες και κύριοι η Χωροδία του Κόκκινου Στρατού και οι Leningrand Cowboys.



6 Comments:

  1. Ανώνυμος said...
    Re Baal les-les kai to pio oraio pou eipe kai i syntrofissa Kaneli den to les:

    "enas trendy politikos se ena emo komma..."

    Kalo?

    Alla i dyskylia ideologia pou exeis kata nou ayta den mporei na ta piasei... Eno i syntrofissa Kaneli...

    Xa!
    ΠανωςΚ said...
    Επειδή εγώ είμαι ρεφορμιστής και τσιπρικός, και μια και βλέπω ότι πιάσαμε και τσι κουκουέδες, ιδού η δήλωση της Αλέκας, η οποία τείνει να ξεπεράσει σε συνωμοσιολογία ακόμη κι αυτόν τον κυνηγημένο από την ΚΥΠ και το ΣΔΟΕ Αναστασιάδη.

    Είπε η Αλέκα: Τα υψηλά ποσοστά που εμφανίζει ο ΣΥΝ στις δημοσκοπήσεις οφείλοντναι σε παρεμβάσεις κέντρων που ανησύχησαν από την άνοδο των ποσοστών του ΚΚΕ στις τελευταίες εθνικές εκλογές.

    Μιλάμε, τρέμει ο καπιταλισμός από το 8% του ΚΚΕ και το συνολικό 13% της κοινοβουλευτικής αριστεράς στις πρόσφατες εκλογές...
    Ανώνυμος said...
    Bre blax to dyskylia ideologia pigaine sto symbouliako kommounismo alla tora pou to les telika aristerizoyme pio poly apo oti perimena!

    (Telika oloi sto SYN kataligoun)

    Ase kalytera na diloseis anarxia kai zoi para ayto to xali! Ego pantos den kkouedizo, alla i ataka tis kaneli proti... Xa!
    βα.αλ. said...
    Η δυσκοιλιότητα είναι πραγματική ηδονη. Πρόσεξε. Σφίγγεσαι απο εδώ σφίγγεσαι απο εκεί, το σκέφτεσαι απο εδώ, το σκέφτεσαι απο εκεί αλλά τελικά ΠΑΝΤΑ θα τα καταφέρεις. Είναι ντετερμινισμός μάγκα. Έτσι και ο συμβουλιακός κομμουνισμός θα μας βγει μια μέρα. Ρε κίτσο παιδί μου τι εννοάς με το αριστερίζουμε; Με το καταλήγουμε; Με το περίμενες;

    (Δεν είναι στάση λεωφορείου εδώ οπότε μην περιμένεις τίποτα.)

    Πάνω κάτε μου, οι κουκουέδες σε πολλά πράγματα πάσχουν από συνωμοσιολογία. Σχεδόν τα μισά που γίνονται σε αυτό τον κόσμο οφείλονται σε ΚΑΠΟΙΟΥΣ, ΚΑΠΟΥ ΜΑΚΡΙΑ με στόχο είτε το ΚΚΕ είτε το λαικό κίνημα...
    Ανώνυμος said...
    πλεονασμός!!
    κκε=λαϊκό κίνημα

    άσχετο.. το cashback το έχεις δει;
    Simos Kosmetatos said...
    Εξαιρετικό το κείμενό σας!

    Το προσθέσαμε στο κείμενο οι blogger έγραψαν για τον Αλέξη Τσίπρα στο e-go.

    Μπορείτε να το δείτε εδώ

    Καλή εβδομάδα!

Post a Comment



Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα