Πόλεμος χαρακωμάτων

Έχει ανάψει ο πόλεμος στα decks τον τελευταίο καιρό και επειδή διάφοροι εδώ γύρω με κακολογούν ανελέητα και χωρίς αιδώ, χωρίς κάν να έχουν τα προσόντα, οφείλω να απαντήσω. Ορίστε λοιπόν μία μικρή επιλογή χωρίς "καφροπατελιές" και άλλα που μου προσάπτουν.

You say party, we say die!



Εδώ είναι αλήθεια ότι κλέβω λίγο, αλλά όποιος βρει (χωρίς να ψάξει πουθενά) ποια είναι αυτή η κυρία του βγάζω το καπέλο και φανερώνω τη μεγαλειώδη φαλάκρα μου στο ταλέντο του.



Οι καταπληκτικές Electralane.



Ani Difranco, Not a pretty girl.



Cat Power, Nude as the news. Αριστούργημα.



Και η Liz Phair. Ασχολίαστο, γιατί σηκώνει πολύ ανάλυση. (Για αυτό είναι τα σχόλια).



Και επειδή άμα θέλουμε να τη δούμε χίπηδες προτιμάμε the real thing και όχι imitacion τύπου Devendra Banhart. Ορίστε. Ο ΜΕΓΑΛΟΣ Robert Wyatt:



Update (13.05): Ειδικά αφιερωμένο.


2 Comments:

  1. Ανώνυμος said...
    Λοιπόν έχουμε και λέμε.

    You say party πολύ καλοί και δεν τους ήξερα, οπότε το παραδέχομαι γιατί είμαι δίκαιος blogger.

    Στο 2 είναι φυσικά η Kim Deal την αναγνώρισα με το που τη είδα.
    Άντε καλά μη βαράτε... έψαξα. και βρήκα επίσης πως η Kim Deal έφταξε τους Breeders μαζί με την Tanya Donelly των Throwing Muses τη "μούσα" των οποίων ετίμησα στο προηγούμενο ποστ (το πολυβόλο που λέγαμε?).οπότε τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται.

    Στο 3 προφανώς δε σχολιαζουμε

    ΣΤο 4 θα σου γραφα ότι η meredith brooks την πρόλαβε με το "bitch" αλλά η (εξαίσια) τελευταία στροφή αποζημίωσε την μέτρια μουσική :

    and I have earned my disillusionment
    I have been working all of my life
    and I am a patriot
    I have been fighting the good fight
    and what if there are no damsels in distress
    what if I knew that and I called your bluff?
    don't you think every kitten figures out how to get down
    whether or not you ever show up

    Στο 5 : φυσικά αριστούργημα. Μαζί με το fate of the human carbine που ίσως είναι λιιιίγο καλύτερο, φτιάχνουν δισκάρα. Μόλις σήμερα ανακάλυψα και το speaking for trees...

    6: δεν είχα ιδέα. δε μιλάω...

    7: αυτό ρε τσάκαλε σου κάνει για χίπυκο; και για πες μας τι σχέση έχει με τον devendra. ότι σχέση έχουν οι pink floyd με τους punk floyd... η αναπόφευκτη προσφυγή σου στην αυθεντία για να αμφισβητήσεις τον d. απέτυχε...όπως θα παραδεχτεί κάθε αμερόληπτος αναγνώστης
    βα.αλ. said...
    Αρσένιε, 3/6 δεν είναι άσχημο σκορ αλλά δεν είναι και αυτό που θα λέγαμε και καλό ακριβώς αλλά δεν είναι και άσχημα. Μην απογοητεύεσαι θα σου δοθούν και άλλες ευκαιρίες στο μέλλον.

    Ντάξει το παραδέχομαι αυτή τη διασκευή την έβαλα επειδή την είχα απωθημένο. Αλλά γενικώς ο Wyatt είναι όντως αυθεντία και όντως ήταν λάθος να κατεβάσω το βαρύ πυροβολικό. Για να μην βάλω λοιπών στην ανάρτηση το Shipbuilding και κλαίνε οι ρέγκες τον Devendra, έβαλα κάτι πιο πρόσφατο από κάποιους πολύ πιο σοβαρούς (δες στην ανάρτηση).

    Για πες πόσα GB με σύγχρονη φολκ και ψυχεδελεια θες να σου ανεβάσω μπας και επιτελούς σοβαρευτείς και αποκυρήξεις δημόσια τον Δεβένδρα;;;

Post a Comment



Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα