Sooner or later...

Όταν κάποτε το ελληνικό κράτος καταλυθεί και αντικατασταθεί από την εξουσία των Εργατικών Συμβουλίων θα στέλνουμε για ξεφτιλισμένη pop στην Eurovision αυτούς εδώ. Ας ελπίσουμε να είναι και να 'μαστε ζωντανοί μέχρι τότε.



5 Comments:

  1. Utopia said...
    Aς ελπίσουμε να μην υπάρχει Eurovision τότε...;)
    ΠανωςΚ said...
    (κομματάρα)
    Πάντως, όταν γίνει αυτό που λές Βάαλ, εγώ θα πηγαίνω στις αντεργκράουντ ημιπαράνομες συναυλίες συμπαράστασης στους διωκόμενους νονούς της νύχτας με τους Βαζαίο-Γιαννούλη
    Ανώνυμος said...
    Ε, μα οι γνώσεις του Πάνου είναι αστείρευτες! Πώς να μπορέσει κανείς να κάνει σχόλιο μετά από παρέμβασή του και να μη νιώσει μειονεκτικά;
    Αυτό που 'θελα να πω είναι ότι είναι μεν καλή η τελευταία βόλτα, αλλά κομματάκι παππούδια τους κόβω. Ειδικά άμα έβγαιναν στην ΕΤ2 (τω καιρώ εκείνω εγένετο η λάσπη), τότε όταν έρθει η ώρα των συμβουλίων, ούτε τρισάγιο δε θα πάει κανείς να τους κάνει, όχι να τους στείλουμε (καλός αυτός ο πληθυντικός, βγάζει γέλιο) στη Γιουροβίζιον. Η αντιπρόταση βέβαια υπάρχει (γιετί είμαστε άνθρωποι των έργων και όχι της στείρας κριτικής) και είναι ετούτη.
    βα.αλ. said...
    Θα υπάρχει Utopia αλλά θα είναι των λαών...

    Βαζαίος Γιαννούλης είναι ένα από τα υψηλά στάνταρντ της θερινής υπαίθριας διασκέδασης. Τώρα το που θα πηγαίνεις και που όχι λυπάμαι αλλά δε θα είναι στο χέρι σου. Και ελπίζω να μην έχεις αντιρρήσεις αλλά σε βλέπω να σκάβεις τη διώρυγα Θεσσαλονίκη-Ηγουμενίτσα από τους πρώτους.

    Εξόριστε λυπάμαι αλλά δεν είναι του στυλ μου οι συντοπίτες μου. Είναι νεότατοι πάντως οι Last Drive και κρατάνε ακόμα.
    ΠανωςΚ said...
    Διωρυγα ε;
    Αυτό θα πει αντεργκράουντ!

Post a Comment



Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα