Ποιο κράχ;


Με κατηγορούν πολλοί κοντινοί σύντροφοι, ότι αντί να κάτσω να σχολιάσω και να αναλύσω το κραχ κάθομαι και γράφω ιστορίες για τον προπάπου μου και για μουσικές... Κατόπιν, αυτής της ανυπόστατης κατηγορίας δηλώνω τα εξής:

α. Ο καπιταλισμός δε θα καταρρεύσει. Ο καπιταλισμός θα ανατραπεί. Από τους κυριαρχούμενους και τους εκμεταλλευομένους. Απλό. Με άλλα λόγια, όταν ο καπιταλισμός τελειώσει εμείς θα είμαστε εδώ, γιατί είμαστε πέρα από τον καπιταλισμό... Όταν όλα θα έχουν καταρρεύσει εσείς διαβάζατε ακόμα την Αλίκη.

β. Οι φήμες ότι ο καπιταλισμός καταρρέει είναι για να μπορούν να ρωτάνε κάτι ηλίθιους σαν τον Ντάνι Κον Μπεντίτ και τον Τζάρβις Κόκερ (από που και ως που;) διάφορα ηλίθια πράγματα τελειωμένοι δημοσιογραφίσκοι.

γ. Με αυτή μου τη στάση επίσης διάφορους που με θεωρούν στυγνό μαρξιστή. Αν ήμουνα τέτοιος θα έβγαζα ωροσκόπιο με προοπτική μήνα.

και δ. Μπορεί η ιστορία να είναι ατελής, αλλα εμείς είμαστε τέλειοι. Έτσι δεν είναι;

6 Comments:

  1. ΠανωςΚ said...
    Βασικά, έτσι όπως πάμε όλοι, είναι πιθανό να πέσει /ανατραπεί /σκοντάψει /ρευτεί /ξεράσει /χασμουρηθεί /ματιαστεί/ μουμιοποιηθεί ο καπιταλισμός και να μην το πάρουμε πρέφα γιατί θα είμεθα υπερβολικά απασχολημένοι με την ανάγνωση ιστολογίων.
    βα.αλ. said...
    Ποιος διαβάζει ιστολόγια; Εγώ ασχολούμαι με την διεύρυνση του ερωτισμού μου στο διαδίκτυο... (τι ωραία που τα λέω εεε;)
    avanti_maestro said...
    χαχαχα πετυχημενο...αλλα αφησες απ εξω το ενδεχομενο της καταστροφης του πλανητη.Πως το λεει και το τραγουδι:ετσι κι αλλοιως η γη θα γινει κοκκινη, ή κοκκινη απο ζωη ή κοκκινη απο θανατο...(και η πιο μακαβρια συνεχεια) θα φροντισουμε εμεις γι αυτο!!!
    Μαύρο πρόβατο said...
    Στυγνός...στυγνότατος...
    :-)
    Ανώνυμος said...
    Συμφωνώ με avanti maestro! Μην ξεχνάς ότι υπάρχει και ένα πείραμα αιώνα εν εξελίξει...
    Ο καπιταλισμός ή από μαύρη τρύπα θα "πάει" (και μαζί του και εμείς) ή από μαύρο (βαμμένο στο χρώμα της οργής) εξεγερτικό "τσουνάμι" και θα ζήσουμε εμείς καλα!!

    Προς το παρόν στηρίζω δαγκωτό (σε μια ανύπαρκτη ψηφοφορία) το δ...
    Χεχε..


    Υ.Γ.: Βγάλε μπρε τη λεκτική επαλήθευση... Τι φοβάσαι? Τους spammers? Έχουμε και μια ελαφριά στραβομάρα και μας κάνεις τη ζωή πιο δύσκολη...
    βα.αλ. said...
    Αγαπητοί.

    Μαύρε: Ακολουθεί την παράδοση των θέσεων για το Φοέυρμπαχ. Τα πιο σημαντικά πράγματα πρέπει να λέγονται απλά.

    Μαέστρο και g.

    Ο πλανήτης δεν πρόκειται να καταστραφεί.
    Ε και άμα μας φάει μία μαύρη τρύπα τι έγινε;

    Από το μηδέν ερχόμαστε και στο μηδέν πάμε. Στον τάφο θα τα πάρουμε; Τι είμαστε καπιταλιστές;

Post a Comment



Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα