Here the world is burning...

Η τέχνη είναι μεγάλη παρηγοριά, ως γνωστόν, κάνει το χρόνο να κυλάει πιο εύκολα, κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη, ανοίγει τις πόρτες της αντίληψης και άλλα τετριμμένα που βαριέμαι να γράφω. Εν τω μεταξύ, δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλά στην καταπληκτική μας χώρα (ξέρετε αυτή που πουλάει και αγοράζει λίμνες, κλπ. κλπ.), το ελληνικό κράτος αποφάσισε να χρεώσει όλους τους πολίτες του με 2.333 ευρώ τον καθένα, προκειμένου να στηριχτούν οι τράπεζες εν όψει της κρίσης που όλο έρχεται και όλο την περιμένουμε. Δεν ξέρω αν το νούμερο είναι σωστό, αλλά τόσο βγαίνει αν διαιρέσει κανείς το 28 δις με το 12 εκατ. Έτσι λοιπόν, παρόλα τα τεράστια κέρδη των τραπεζών, παρόλο που καμία ελληνική τράπεζα δεν έχει πει ότι έχει πρόβλημα εμείς οι μαλάκες ένα ωραίο πρωί πληρώνουμε ο καθένας μας 2.500 ευρουδάκια... Τέλος πάντων, τα λέει πολύ καλύτερα ο Greek Rider εδώ...

Την ίδια στιγμή, στον θαυμαστό κόσμο του ελληνικού σωφρονιστικού συστήματος, συμβαίνουν διάφορα. Πληροφορίες εδώ από τον inlovewithlife (επίσης εδώ και ο φίλος μας ο Άθλιος σε ένα άσχετο-σχετικό κείμενο του...).

Αλλά ας μην μείνουμε μόνο στην μικρή μας χώρα, στην κοντινή Ιταλία γίνεται λίγο χαμός, δεν ξέρω πόσοι το έχετε πάρει χαμπάρι, κάποιες πληροφορίες εδώ και εδώ.

Φυσικά το μεγάλο γεγονός αυτών των ημερών είναι οι αμερικάνικες εκλογές! Δεν ξέρω τι λέτε όλοι εσείς αλλά εγώ είμαι με την Σάρα Πέιλιν. Γιατί; Γιατί άμα βγάζουνε κάτι τέτοιο υποστηρικτές του Ομπάμα, εγώ είμαι με τους άλλους έτσι από αντίδραση σκέτη.

Και εδώ γίνεται η μεγάλη στροφή όπου με αυτή την ανάρτηση θέλω να καταδείξω την αξία της τέχνης σαν γιατρικό σε μία δύσκολη καθημερινότητα. Ορίστε: σουηδικά συγκροτήματα από τα 70s, χωρισμένα σε κατηγορίες (δικές μου). Μη μου πείτε τώρα ότι η τέχνη δε βοηθάει στην κατανόηση του κόσμου γιατί θα θυμώσω...

Ξεκινάμε με την κατηγορία κουίζ για τους-ις οπαδούς-ες του χυδαίου φεμινισμού. (Ντάξει, Πάνωμ';). Βρείτε τη γυναίκα και κερδίστε:

Επίπεδο δυσκολίας 1:


Επίπεδο δυσκολίας 2:


Επίπεδο δυσκολίας 3:


Επίπεδο δυσκολίας 4:


Η επόμενη κατηγορία είναι η κατηγορία Τραινάκι:


Και περνάμε στην κατηγορία Γλειφιτζούρι:




Και τώρα στην κατηγορία Κόκκινη Θύελλα:





Εκτός συναγωνισμού:



Ωραία και τώρα η ερώτηση:

Θυμάστε πόσα είπαμε ότι σας χρεώσε ο Αλογοσκούφης;

Αν απαντήσατε όχι αποδεικνύεται η καταστρεπτική επίδραση της τέχνης στην πολιτική συνείδηση.

Αν απαντήσετε ότι θυμάστε αλλά πέσετε έξω στο νούμερο, βρίσκεστε σε καλό δρόμο.

Αν απαντήσετε ναι και θυμάστε και το σωστό νούμερο, χαίρομαι διότι η τέχνη δεν έχει καμία επίδραση πάνω σας, και είστε σαν εμένα σκληρόπετσοι και κυνικοί επαναστάτες.

2 Comments:

  1. Ανώνυμος said...
    ατράνταχτες αποδείξεις για την καταστρεπτική επίδραση της τέχνης!!!
    εμένα πάντως με έπεισες αν και το θυμόμουν. 2.333! καμμένο άτομο ρε! εκανες και τη διαίρεση...
    ΠανωςΚ said...
    Αυτά τα πράματα στις φωτό δεν αποτελούν κατηγορίες δυσκολίας αλλά κατηγορίες δυσκοιλίας...
    (ούτε την ερώτηση ξέρω, ούτε την απάντηση, εμένα με νοιάζει μόνο να βγει ο Ομπάμα στις ΗΠΑ και στην ελλάδα να ανεβούν τα ποσοστά σου ΣΥΝ).

Post a Comment



Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα