Διάβασμα

Να διαβάζετε όσο μπορείτε τι γράφουν στο εξωτερικό οι σύντροφοι και οι διάφορες συλλογικότητες. Είναι τρομερά ενδιαφέρον. Και κυρίως ιδιαίτερα εποικοδομητικό για εμάς που την επόμενη φορά θα προσπαθήσουμε να διαβάσουμε και να ερμηνεύσουμε κάτι που γίνεται εκεί...

ΥΓ. Η αλήθεια είναι οτι για τα περισσότερα που διάβασα ένιωσα να υπερβάλλουν κάπως, κυρίως γιατί αναγκαστικά γενικεύουν. Και κυρίως επειδή υπάρχει μία τεράστια διαφορά ανάμεσα στο δρων υποκείμενο και στο θεωρών υποκείμενο προς το παρόν, ενότητα που πρέπει σύντομα να αποκαστήσουμε. (Αν δεν καταλαβαίνετε τι λέω, μην ανυσηχείτε έχω απλά πυρετό).

ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΚΕΡΑΤΑ ΘΑ ΣΤΟ ΞΑΝΑΚΑΨΟΥΜΕ ΤΟ ΚΩΛΟΔΕΝΤΡΟ ΣΟΥ!!!
ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΩΛΟΕΜΠΟΡΩΝ!!!

(Άσχετο αλλά επίκαιρο...)

4 Comments:

  1. Ανώνυμος said...
    νομιζω πρόκειται ταυτόχρονα για μεγαλοποίηση και για υποτίμηση, αλλά πάλι για τους λόγους που ανάφερες. μεγαλοποίηση των εμφανών χαρακτηριστικών --των συγκρούσεων, της φωτιας, των συνελεύσεων, της κατάληψης της γσεε κλπ κλπ-- και υποτίμηση αυτών που ούτως ή άλλως δύσκολα μεταφέρονται, ακόμα και αναμεταξύ μας...

    ποια κείμενα εχεις ως τωρα υπόψη σου αν επιτρέπεται;
    mak the knife said...
    καλά εσύ στον κακαλαμάνη έχεις μείνει ακόμα; ο θεσσαλονίκης ανθιμος κάλεσε τους πιστους να καταναλώσουν όσο μπορουν λέει για να σωθεί η πατρίδα από την κρίση.
    Όχι ότι δεν ξέραμε ότι και ο θεος είναι με το κεφάλαιο...αλλά μέχρι τώρα ξέραμε ότι ασχολούνταν κυρίως με το real estate.
    avanti_maestro said...
    Δικιό εχεις με την ανάγνωση των ξένων αναλύσεων..και κυρίως δικαίωνει μια ατάκα καρφιτσωμένη εδω σάυτο το μπλόγκ "όταν οι προλέτάριοι φλυαρούν, ο κόσμος τρέμει συθέμελα".
    Αυτό που ζήσαμε δεν είναι παρά ενα ελάχιστα μικρό κομμάτι της πραγμάτικής δυναμης οχι των "εξεγερμένων" γενικά, αλλα της πληττόμενης πλειοψηφίας της κοινωνίας, αυτού του μεγαθήριου που στην γενικότητα του αποκαλείται "λαος".
    Ανέτοιμοι & ανώριμοι είμαστε για την "διαχείριση" & την "οργάνωση" αυτης της γιγάντιας δυναμης σίγουρα. Μα δεν υπάρχει αλλος δρόμος ωρίμανσης μεσα απ αυτή την ιδια την διαδικασία της εξεγερσης.Όταν λεμε όλοι οτι αυτό το κίνημα μας ξεπέρασε όλους παει να πεί, εστω πρωτόλεια, ότι αναγκαστήκαμε να βάλουμε το κεφαλι μας κάτω -να βγάλουμε τις ιδεες & τα συνθήματα που τόσο όμορφα φαντάζανε στα κάδρα που τα είχαμε τοποθετήσει και να τα δοκιμάσουμε με νέους τροπους στη ζωη.Αυτό έιναι η μόνη διαδικασία που μπορει να προετοιμάσει "σωμα & πνευμα" για την επομενη μαχη. Γιατι ενα ειναι σιγουρο επομενες μαχες θα υπάρχουν.
    Ειμαστε εικόνα απ το μέλλον.
    βα.αλ. said...
    ανώνυμε,

    ξεκίνησα από το libcom.org και περιφερόμουν από εδώ και απο κει, δεν κράτησα σημειώσεις. Σορρυ.

    μακ,για σενα λέει. Δε δίνεις κατι από το υστέρημα σου να ανωρθωθεί η ελληνική οικονομία και ας τα σαπια...

    μαέστρο, όλα τα νοήματα αποκτούν καινούριο νόημα. :)

Post a Comment



Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα