Σημερινή πρωινή τηλεοπτική εκπομπή. Πρώτη είδηση οι πυροβολισμοί με όπλο "τύπου Καλάσνικοφ" σε κλούβα, μετά μία βομβιστική επίθεση μάλλον ξεκαθαρίσματος λογαριασμών σε εταιρεία τροφοδοσίας πλοίων, μετά τηλέφωνο με τον Πρύτανη του ΕΜΠ να μας πει τι γίνεται στο Πολυτεχνείο, και μετά είδηση του καψίματος του αυτοκινήτου ενός μητροπολίτη στην Καβάλα που έγινε την περασμένη Κυριακή. Και μετά για να μην έχουμε αυταπάτες ο ίδιος ο εκπρόσωπος τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Α ρε Γκαίμπελς, λάθος εποχή γεννήθηκες αγόρι μου...

3 Comments:

  1. Ανώνυμος said...
    αξέχαστη αισθητική εμπειρία...
    αφηνει μια ευχαριστη γευση στον ουρανίσκο
    Ανώνυμος said...
    Όχι κ.Βααλ, οι τηλεοράσεις καλά είναι εκεί που είναι. Φρόντισαν να μην κατέβει πλήθος κόσμου κάτω. Ίσως τώρα που μπορούμε να έχουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα των γεγονότων και πως αυτά εξελίχθηκαν (αναφορικά με τη δολοφονία), να πρέπει να αναγνωρίσουμε και την ισχύ του μέσου που μεταχειριζόμαστε.

    Η αντι-πληροφόρηση μέσω του internet, βοήθησε στη γρήγορη εξάπλωση των γεγονότων ακόμα και στα ΜΜΕ που για ώρες μετέδιδαν δελτία "ειδήσεων"/ανεπίσημες ανακοινώσεις γραφείου τύπου της ΕΛ.ΑΣ.

    Τελοσπάντων, ό,τι και να λέμε, η καταστολή της ΤV έχει παραγίνει και οι μάσκες του αστισμού έχουν πέσει. Ελπίζω στην ταξική συνειδητοποίηση των προλετάριων. Ελπίζω στους σεισμούς που μέλλονται για να 'ρθουν, γιατί τώρα είμαι σίγουρος ότι θα 'ρθουν.

    Ωραία η αλλαγή! Για εγκατάσταση σε linux βάλτε το αρχείο .odt σε έναν φάκελο στο path /usr/share/fonts (αν έχετε προνόμια admin). Αλλιώς, βάλτε το στον ~/.fonts.

    Παραδόξως δεν είδα την αλλαγή με τον ff μόνο όταν επέλεξα ως προεπιλογή την γραμματοσειρά. (Μήπως πρέπει στο header ή στο css να δηλώσεις το όνομα της γραμματοσειράς; ή να είναι δικό μου θέμα;)
    βα.αλ. said...
    Καλά ναι το ιντερνετ αποδείχθηκε καλό μέσο. (Αν και δεν προλαβαίναμε να διαβάζουμε πολύ).

    Λειτουργησε πολύ καλά σαν επιταχυντης καθώς πολλές πληροφορίες διακινούνταν πολύ γρηγορα.

    Για το λινουξ πάντως οποιος εχει καποιο ubuntoειδές μπορεί να βάλει όλη τη σειρά GFS μέσω synaptic.

    Δεν ξέρω και πολλά από προγραμματισμό σελίδας. Ότι έμαθα το έμαθα από την ενασχόληση μου εδώ. Τη γραμματοσειρα τη δηλωσα στο css (nνομίζω δηλ.). Ωστόσο, θα το ξαναδώ γιατί θέλω το sidebar να το κανς με Verdana.

    Σε μένα πάντως δε χρειαστηκε να δώσω τιποτα για το FF.

Post a Comment



Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα