Μemoires d'un exemple historique passe


Σήμερα έχω επηρρεαστεί τα μάλα από τα καρντάσια του Everything you know is wrong, αλλά τι να κάνω. Ετσι εδώ βλέπετε τη χερούκλα μου να κρατάει ένα αυθεντικό διαμάντι που ανακάλυψε ένας καλός σύντροφος. Είναι από την χρυσή εποχή του lifestyle, από εκείνες τις λαμπρές εποχές που οι ατόμικότητες έλαμπαν στον ουρανό του εμπορεύματος με τα δανεικά της μελλοντικής εκμετάλλευσης, για να απαλυνθεί η τωρινή μας εκμετάλλευση. Είναι από εκείνες τις εποχές που τα 15χρονα κοριτσόπουλα, ενηλικιώνονταν στις μεταφεμινιστικές μαλακίες και στα editorial του Cosmopolitan. Είναι απο εκείνες τις εποχές που είχαμε το λαμπρό άστρο του "μακριά από τον κώλο μου και ας είναι 1 μέτρο" να φωτίζει τις σκοτεινές νύχτες της μητρόπολης, και να σκοτεινιάζει τις μέρες της αλλοτρίωσης και της εκμετάλλευσης.

Είναι από εκείνες τις εποχές που μας τελείωσαν, και έτσι συνεχίζουμε πια από εκεί που έχουμε μείνει...


ΥΓ. Thanx στους animal και κώλο.

5 Comments:

  1. Ανώνυμος said...
    Οι εποχές αυτές ανήκουν στον σκουπιδοντενεκέ της ιστορίας βααλ. (αποπολιτικοποίηση, life-style, καταναλωτισμός, διασκέδαση μέχρι θανάτου, σκατά...) Η δεκαετία του 90 τώρα τελείωσε.

    Καιρός τώρα για τις δικές μας μέρες!
    Ανώνυμος said...
    Νομίζω πως εκείνο που αξίζει περισσότερο ως τίτλος ανάρτησης (και με όλα αυτά που συνεχίζουν να συμβαίνουν στο "εορταστικό" κατά τα λοιπά πνεύμα των ημερών, βλ. π.χ. πυροβολισμοί ΗΣΑΠ, καταλήψεις, κτλ) είναι το
    Η ΑΓΝΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ

    Αν σου είναι εύκαιρο πουθενά ανέβασέ το (έχει και ιστορική αξία)...
    Ανώνυμος said...
    "μεταφεμινιστικες";
    Ανώνυμος said...
    Γιατί ρε άνθρωπε μπλέκεις τον Μπαλεστρίνι με τα βιζιά;
    βα.αλ. said...
    Μιχάλη

    δεν ειναι ευκαιρο αλλά κάποια στιγμη θα το κάνω.

    ανώνυμε 1,

    μεταφεμινιστικές...

    ανώνυμε 2,

    γιατί όχι; τι έχουν τα βυζιά;

Post a Comment



Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα