Λοιπόν, έχω μία καταπληκτική ιδέα. Υπάρχει ένας τρόπος να την πέσουμε για τα κάλα στους Ματατζήδες όταν χρειαστεί. Πως; Μη φανταστείτε τίποτα πολύ extreme, όόόόόόχι!!! Απλά θα βάλουμε μπροστά την ευφυία μας! Πιστοί απόγονοι του πολυμήχανου Οδυσσέα! Δούρειος ίππος. Θα κάνουμε τους αγανακτησμένους πολίτες! Θα τους έχουμε από κοντά και όταν θα κάνουν το ντου στους συντρόφους και στις συντρόφισσες εμείς θα τους κοπανάμε από πίσω, αλλά όχι επίτηδες εννοείται γιατί θα καρφωθούμε θα τρώνε πετριές κατα λάθος. Ουπς συγγνώμη συνάδελφε και τέτοια. Να δω μετά αν θα ξαναφήσουν αγανακτισμένο πολίτη να τους πλησιάσει αν δεν είναι πρώτος ξάδερφος...

Και για να μη νομίζετε ότι λέω μαλακίες, ορίστε...



Είναι από Θεσσαλονίκη, το βράδυ της δολοφονίας.

6 Comments:

  1. Ανώνυμος said...
    το βιντεάκι αυτό από την Αρμενοπούλου ειναι τραγικο..
    Κι αυτό γιατι τα φασιστοειδή κάθονται τόσο μακριά, μα τόσο μακριά.
    Φωναζουνε κανενα συνθημα για τις μαναδες των αναρχικων, αλλα οι πιο πολλοι, όχι πέτρες δεν παίρνουν, αλλά φοβούνται μέχρι και να φωνάξουν.

    Το χειρότερο είναι παντως ότι εκμεταλλευόμενοι το ιντυμίντια εκείνο τοο βράδυ τρομοκρατούσαν τον κόσμο λέγοντας ότι "φασίστες έχουν περικυκλωσει το ΑΠΘ"
    Niemandsrose said...
    "Πότε βγήκε η προκύρηξη του ΑΣΕΠ και δεν το πήραμε χαμπάρι..."

    χαχαχα!
    Πολιτικοποιημένος said...
    Ελπίζω μόνο οι αγανακτισμένοι πολίτες άλλη φορά να μην κατεβαίνουν στις διαδηλώσεις κομματικά,όταν μάλιστα πρόκειται για θέματα τέτοιας φύσεως,αλλά να διαδηλώνουν συλλογικά.Είχαμε το ΣΥΡΙΖΑ να στέλνει κομματικούς πράκτορες στα υπό κατάληψη σχολεία και το ΚΚΕ να δέχεται συγχαρητήρια από την κυβέρνηση για τις ειρηνικές του πορείες.Ο θάνατος του μαθητή όμως δεν είναι αφορμή ούτε για μικροκομματικά συμφέροντα ούτε για εγωισμούς που εμπίπτουν σε ιδεολογικές και κομματικές διαφορές.
    moN_kouL said...
    γυρω απο την καταλυτικη φωτια μαχες σκιων αναδευουν για μια στιγμη, τυφλοι αγγιζουν τα βλεφαρα τους και φωναζουν πως αυτο ειναι ιστορια.
    υστερα εξαφανιζονται...
    βα.αλ. said...
    Κώλε μου οι φασίστες είναι κάτι δειλά ανθρωπάρια έτσι και αλλιώς. Το να λες τον άλλο κότα και να κάνεις ντου πίσω από τους μπάτσους είναι λίγο θέμα, ξέρω γω...

    Αλλά σιγά μην αναρωτιούνται οντολογικά ζητήματα οι τραμπούκοι.

    Πολητικοποιημένε,

    για αυτό λοιπόν, να έρθετε όλοι σε μας τους αντιεξουσιαστές και αναρχικούς που ούτε κόμματα έχουμε ούτε συμφέρον για την εξουσία.
    Ανώνυμος said...
    Προς βα.αλ: Μόνο που δεν έχετε ούτε και πρόταση! Δηλαδή, αν ερχόταν κόσμος μαζί σας τι θα κάνατε; Θέλετε να ανατρέψετε τον καπιταλσιμό ή όχι; Κι αν ναι, τότε με τι θα τον αντικαταστήσετε;

Post a Comment



Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα