Κρίση, όχι μαλακίες...


Τις προάλλες που είχα πάει για ψώνια μου δώσανε ένα φυλλάδιο, συνήθως δεν τα κοιτάω καν, για να μην πω ότι δεν τα παίρνω και καν... Τέλος πάντων, αυτό το πήρα και καπου του έριξα μία ματιά. Με έκπληξη διαπίστωσα αυτή την εκπληκτική προσφορά. Με δύο κωλόχαρτα δώρο ένα ουίσκι... Ποιο είναι το εντυπωσιακό; Πέραν του γλαφυρού της ιστορίας αφού κανονικά όταν χέζεσαι στα ξύδια πρέπει να σου δίνουν ένα κωλόχαρτο και όχι να σου δώσουν κωλόχαρτο για να χεστείς στα ξύδια, υπάρχει και κάτι που είναι εντυπωσιακό με την πρώτη ματιά. Συνήθως τα ακριβά προιόντα συνοδεύονται από κάτι πιασάρικο και πιο φτηνό όχι αντιστρόφως.

Αλλά όπα μία στιγμή... Για να ξαναδούμε λίγο την "προσφορά" 6,50 ευρώ 12 κωλόχαρτα; Μήπως είναι λίγο ακριβά; Και μάλιστα πρέπει να αγοράσεις και 2... Άρα αγορά 13 ευρώ... Μάλιστα για κάτι που χονδρική μπορεί να κάνει 7-8 ευρώ και θα κάνει και το χρήμα να κινηθεί; Not bad...

Τέλος πάντων, ορίστε και η λύση για το φάντασμα της κρίσης που πλανιέται...

Για το φάντασμα της εξέγερσης δεν υπάρχει λύση. Θα το φάτε στη μάπα ρε...

5 Comments:

  1. Ανώνυμος said...
    ρε βααλ να τα παίρνεις τα φυλλάδια και ας τα πετάς στο καπάκι. αυτοί που τα μοιράζουν έχουν στάνταρ αριθμό να δώσουν. όσο πιο γρήγορα τα δώσουν τόσο πιο γρήγορα σχολάνε.
    βα.αλ. said...
    Εννοείται φιλε οτι καμια φορα σχεδόν σταματαω και μαζεύω φυλλαδια απο ολους (άμα έχεις δουλέψει μια φορα ειναι αρκετό...). Αλλα αυτό δεν ηταν μοίρασμα ηταν στο ταμείο του καταστήματος.
    Greek Rider said...
    @βα.αλ πες τους μια στις τόσες που δεν τους ελέγχουν να παίρνουν τα φυλλάδια και να τα πετάνε στον σκουπιδοντενεκέ.

    Όσο τα καθίκια σφυρίζουν αδιάφορα λέγοντας ότι το μόνο πρόβλημα είναι αυτοί που αντιδρούν τόσο μεγάλυτερο ξύλο θα τρώνε και τόσο μεγαλύτερη θα είναι η εξέγερση.

    Σε όλη την Ευρώπη γίνεται χαμός, και σύντομα το λαϊκό κίνημα θα ξυπνήσει από τους πολλαπλούς λήθαργους του.

    Και θα δεις ότι δεν θα έχουν που να πάνε για να κρυφτούν.
    Ανώνυμος said...
    re sy auto to ouiski prepei na einai 100% bomba.Paei kapoios pou molis exei anoi3ei magazi se mia kaba. Ton katebazei o typos sto ypogeio kai tou deixnei mia seira rafiwn me johny kai 3ekinwntas apo panw pros ta katw toy leei: 15, 12, 8, 5. Diale3e...
    βα.αλ. said...
    Βιλαρδουίνε...

    ποια κάβα εδώ στο μαγαζί που δούλευα έτυχε να μας στείλουνε να πουλήσουμε ουίσκια χωρίς τη μπίλια μέσα...

    Και αν μας έλεγαν τίποτα να λέγαμε ότι ήταν απο τη Γερμανία που δεν ειναι υποχρεωτικό να έχουνε μέσα την μπίλια...

    Τι να πεις... Αυξημένη εγκληματικότητα...

Post a Comment



Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα