Έκτακτο παράρτημα...

Πριν κλείσω για καλοκαίρι είχα υποσχεθεί σε ένα πολύ καλό σύντροφο, να ανέβαζα εδώ ένα κείμενο του σε μορφή .pdf... Αφού έκανα την αυτοκριτική μου για τους φτηνούς συναισθηματισμούς μου που δεν προάγουν τη μαζικοποιήση του κινήματος επανέρχομαι με το λινκ για αυτό το κείμενο το οποίο είναι αυτό εδώ.

Και επειδή αγωνιάτε για το μέλλον αυτού εδώ του ιστολογίου, να σας πληροφορήσω ότι επειδή έτσι και αλλιώς δε θα γίνει διαγραφή (αυτό μας έλειπε) μάλλον θα παραμείνει σαν ένα προσωπικό ιστολόγιο προορισμένο για μακρινούς και κοντινούς φίλους, το δε αναλυτικό και πιο "βαρύ" θα μεταφερθεί μάλλον σε ένα πιο συλλογικό διαδικτυακό εγχείρημα.

Οπότε καλό καλοκαίρι και τα λέμε από Σεπτέμβρη.

8 Comments:

  1. Ανώνυμος said...
    το λινκ προσεξε απο το mediafire
    βα.αλ. said...
    Ποιο ειναι το πρόβλημα;

    Εμενα ΟΚ το βγάζει...
    reddove said...
    ισως καλυτερα να το αλλαζες με αυτο

    http://www.mediafire.com/download.php?2zzi1ymmtff

    και το αλλο δουλευει αλλα πρεπει καποιος να πατησει ακριβως πανω στα μπλε γραμματα του ονοματος του αρχειου κατι το οποιο δεν ειναι προφανες, πχ εγω στην αρχη τικαρα το κουτακι και μου εβγαζε κατι μλκιες. Αυτο το λινκ σε βγαζει κατευθειαν εκει που το κατεβαζεις.

    πολυ ωραιο το κειμενο btw, καλα εκανες και το ανεβασες
    βα.αλ. said...
    Έγινε, απαιτητικοι αναγνώστες μου.
    Γνωμοδότης said...
    απαιτητικοι αναγνώστες μου

    Αντίφαση εν όροις...
    rojoYnegro said...
    ρε βααλ, κάποιο πρόβλημα μάλλον παίζει με το αρχείο, το κατεβάζω αλλά όταν πάω να το ανοίξω μου λέει οτι "δεν υπάρχει"...

    για δες το λίγο ρε συ...
    Ανώνυμος said...
    Κανονικά δουλεύει και ανοίγει το αρχείο. Προφανώς ίσως έχεις κάποιο πρόβλημα με το ότι στην ονομασία του έχει ελληνικούς χαρακτήρες. Οπότε κατέβασέ και μετονόμασε το αρχείο βάζοντας λατινικούς χαρακτήρες ή αριθμούς.
    Ανώνυμος said...
    προβλήματα με τα rar αρχεια? ξεχάστε αυτά που ξέρατε. Κατεβάστε το 7zip (freeware) και πάνω από όλα ανοίγει οτιδήποτε που δεν το ανοιγει το winrar. Με τις υγείες σας

Post a Comment



Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα