Back from the grave

Την ψυχή μας έβγαλε η αποκατάστασις των τηλεποικοινωνίων. Τρεις λόχοι γενναιών πολιτοφυλακών μάχονταν για ενάμησι μήνα προκειμένου να περάσουνε τα καλώδια μέσα από τις εχθρικές γραμμές. Αφού παρασημοφόρησα σε μία σεμνή τελετή τους επιζώντες που επετέλεσαν το καθήκον τους επιστρέφω στο καραούλι μου, πάνω από τη δημοσιά να κοιτάω το λιόγερμα, και να εξυφαίνω υπόγειες, επίγειες και αέριες επιθέσεις στο σύμπλεγμα του παγκόσμιου καπιταλισμού.

Back on the right track now...

Μιας και είχα άφθονο καιρό να σκεφτώ ανάμεσα στα άλλα, σας ανακοινώνω τα εξής: Από τη νέα χρονιά θα με βρίσκετε σε καινούρια διεύθυνση, έτσι για να ανανεωθούμε λίγο. Ανάμεσα σε αυτό και στο να αλλάξω το όνομα του ιστολογίου του οποίου πια το βάρος δεν μπορώ να φέρω (ποιος είσαι ρε πούστη που λέει και ο Μπακιρτζής...), προτίμησα την μετακόμιση. Ο χαρακτήρας δεν πρόκειται να αλλάξει αν και σε γενικές γραμμές κάποια πράγματα να εκλείψουν μιας και θα ενταχθούν σε άλλα πλαίσια.

Με άλλα λόγια απομένουν 2-3 αναρτήσεις μάλλον ακόμα με κάποια θεματάκια που εκκρεμούν. Εννοείται το ιστολόγιο θα παραμείνει up και θα μάθετε το νέο url...

1 Comment:

  1. Ανώνυμος said...
    Ride Into The Sun

    The Velvet Underground

    from the album Another View

    http://www.youtube.com/watch?v=kbfLrtTzh44

Post a Comment



Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα