Τουμπουρλούκι

Μετά την καταθλιπτική βδομάδα που περάσαμε είπα να το ρίξω λίγο έξω. Να αλλοτριωθώ και γω σαν άνθρωπος βρε αδερφέ όπως όλη η εργατική τάξη. Ορίστε τα κορυφαία της βραδιάς αρχής γενομένης από τους Dead Moon και το Fire in the western world...Συνεχίζουμε στο μονοπάτι της αλλοτρίωσης, σεξ, ναρκωτικά, τρέλλα, SPK και τα μυαλά στα κάγκελα. Fuzztones Ward 81...Και περνάμε στους αγαπητούς art garagερηδες Miners of Muzo Hey Gupsy WomanΕδω οι λεβέντες Thee Fourgiven, οι οποίοι είναι το καλύτερο παράδειγμα γιατί το garage δεν πρόκειται να γίνει ποτέ μία ακόμα μαζική μόδα, αλλά θα παραμείνει μονίμως σκοτεινό και άσχημο.Κατεβαίνουμε τώρα λίγο πιο νότια για να ακούσουμε έναν ύμνο για την απαλλοτρίωση των εκμεταλλευομένων: The Saints και Know your product.Για να χαλαρώσουμε λιγάκι ας ακούσουμε κάτι πιο ελαφρύ. Chills - Ι love my leather jacket. Ένας ύμνος στους μπλουζόν νουάρ που γιορτάζουνε τα σαραντάχρονα φέτος.Επειδή όμως σα να φλωρέψαμε πολύ ας κλείσουμε με δύο αριστουργήματα. Fugazi και Mudhoney.3 Comments:

 1. ζπ said...
  Νομίζω πως πρέπει να περάσεις πάραυτα μια βόλτα από το CLOSER στην Ιπποκράτους...

  Ο ένας,μάλιστα,εκ των Παρασκευιάτικων DJ ίσως να σου έβαζε και FUGAZI.O άνθρωπος είναι εξάλλους από την Santa και ξέρει καλή μουσική.
  Ποια είναι η Santa?Αυτή που πάει για φουλ άνοδο στην Γ'εθνική.
  SAMAEL said...
  Να προτείνω δύο συγκροτήματα ότι πρέπι για αλλοτρίωση; :)
  Monster Magnet και Clutch.
  Αν σ' αρέσει και η instrumetal μουσική με western και ψυχεδελικά στοιχεία ρίξε μια αυτιά στους Earth...
  βα.αλ. said...
  Santa Barbara ή Santa Friday? Να υποθέσω ότι ευλογάς τα γένια σου; (Παραβλέπω τη μαύρη διαφήμιση...)

  Σαμαέλ (Hellboy είναι η πηγή;). Με τους Monster Magnet καήκαμε μικροί... ακόμα υπάρχει μίας no mans land στον εγκέφαλο ανάμεσα στα δύο ημισφαίρια.

  Clutch δεν ξέρω τι εστί αλλά επιφυλάσσομαι να το ψάξω 0).

Post a CommentΝεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα