Αλλάζει μωρέ ο Μανωλιός;

Έχω διαβάσει ένα σωρό πράγματα σε σχέση με τις φράουλες και τη γνωστή ιστορία στη Μανωλάδα. Δεν ξέρω αν έχει νόημα να κάτσω να μιλήσω αναλυτικά για το ζήτημα. Εδώ πάντως ο Άθλιος (αν και το έχει παρακάνει με τις φωνές του για τον αστικό τύπο) στο δεύτερο κομμάτι τα λέει αρκετά ωραία. Και είναι από τις λίγες φορές στη ζωή μου που θα πω ότι το ΚΚΕ καλά έκανε και πήγε (πέρα από τις δικές του σκοπιμότητες)μιας και αναγνωρίζω τη σημασία που έχει για αυτούς τους ανθρώπους τους ξεχασμένους, τους υποτιμημένους, τους αόρατους να δουν δίπλα τους και άλλα κομμάτια της κοινωνίας να τους συμπαραστέκονται. Όσον αφορά τη στάση της ΓΣΕΕ σήμερα, εν πολλοίς θα συμφωνήσω με τον Άθλιο, προσθέτοντας απλά πόσο γραφειοκρατικοποιημένη είναι: όλα για αυτή είναι νομοθεσία, κανόνες και συμφωνίες που κάνει μεταξύ τύρου και αχλάδου.

Κλείνοντας θα παραπέμψω σε αυτή εδώ την ιστορία από το άλμπουμ για τους Wobblies. Έναν αιώνα πριν και στην άλλη άκρη του κόσμου τίποτα δεν είναι διαφορετικό. Μην τρομάξετε από τις ομοιότητες. Να τρομάξετε επειδή τίποτα δεν έχει αλλάξει.4 Comments:

 1. Ανώνυμος said...
  Ναι η αλήθεια είναι πως το 'χω παρακάνει. Το συγκεκριμένο βέβαια θεωρώ ότι έπρεπε να το γράψω, αλλά γενικότερα έχεις δίκιο.

  Υπάρχει πουθενά όλο σκαναρισμένο το άλμπουμ ή εσύ σκάναρες τις συγκεκριμένες σελίδες?

  Και μένα αυτές τις σελίδες μου θύμισε πάντως η όλη ιστορία...
  TRIP said...
  Ποιός είναι ο κομίστας ξέρουμε?
  Πολύ καλό.
  βα.αλ. said...
  Βρε Άθλιε καλέ μου άνθρωπε, μια λένε τα ΜΜΕ για το ΚΚΕ δε σαρέσει γιατί λένε ανακρίβειες και κάνουν πόλεμο λάσπης, μια δε λένε καταπνίγουν τη φωνή του κόμματος. Αποφάσισε επιτέλους... Λίγο ακόμα και θα καταντήσεις γραφικός. Στο κάτω κάτω αστικός τύπος είναι.

  Από όσο ξέρω όχι. Εγώ τις σκάναρα. Αν και τα χρήματα που κοστίζει θεωρώ ότι τα αξίζει.

  @ trip Είναι ο Jordan Worley (ποτέ δεν τα πήγαινα καλά με τις βιβλιογραφίες) και η ιστορία ονομάζεται Το ματωμένο Γουίτλαντ.
  Ανώνυμος said...
  情趣商品,情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,情趣用品,情趣商品,情趣用品,情趣,情趣,情趣用品,情趣商品,情趣用品,情趣,情趣,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品.情趣,情趣,情趣,情趣,視訊聊天室

  麻將,台灣彩卷,六合彩開獎號碼,運動彩卷,六合彩,遊戲,線上遊戲,cs online,搓麻將,矽谷麻將,明星三缺一, 橘子町,麻將大悶鍋,台客麻將,公博,game,,中華職棒,麗的線上小遊戲,國士無雙麻將,麻將館,賭博遊戲,威力彩,威力彩開獎號碼,龍龍運動網,史萊姆,史萊姆好玩遊戲,史萊姆第一個家,史萊姆好玩遊戲區,樂透彩開獎號碼,遊戲天堂,天堂,好玩遊戲,遊戲基地,無料遊戲王,好玩遊戲區,麻將遊戲,好玩遊戲區,小遊戲,電玩快打

  情趣用品,情趣,A片,AIO,AV,AV女優,A漫,免費A片,情色,情色貼圖,色情小說,情色文學,色情,寄情竹園小遊戲,色情遊戲,AIO交友愛情館,色情影片,情趣內衣,情趣睡衣,性感睡衣,情趣商品,微風成人,嘟嘟成人網,成人,18成人,成人影城,成人圖片,成人貼圖,成人圖片區,UT聊天室,聊天室,豆豆聊天室 ,哈啦聊天室,尋夢園聊天室,聊天室尋夢園,080苗栗人聊天室,080聊天室,視訊交友網,視訊

  借錢,黃金,黃金回收,黃金價格,黃金買賣,當舖

  A片,A片,成人網站,成人影片,色情,情色網,情色,AV,AV女優,成人影城,成人,色情A片,日本AV,免費成人影片,成人影片,SEX,免費A片,A片下載,免費A片下載,做愛,情色A片,色情影片,H漫,A漫,18成人

Post a CommentΝεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα