Το Τογιότα του Γιόντα

Μεταφράζω ελεύθερα. Η Τζόντι Μπέρι πρώην σερβιτόρα σε ένα εστιατόριο βρίσκεται στο γραφείο του δικηγόρου της μαζί με τον Yoda (τον κομμισσάριο στον πόλεμο των Άστρων ντε...). Η Μπέρι ισχυρίζεται ότι την κορόιδεψαν. Γιατί αυτή νόμιζε ότι το βραβείο στο διαγωνισμό πωλήσεων μπύρας του εστιατορίου, τον οποίο και κέρδισε, ήταν ένα Toyota στην πραγματικότητα όμως ήταν ένα Toy Yoda. Έτσι λοιπόν κατέθεσε μύνηση εναντίον της εταιρίας της. Ορίστε η σχετική φώτο και συνεχίζω...Ας εξετάσουμε λοιπόν τα δεδομένα. Προσωπικά πιστεύω ότι κανείς δεν είναι τόσο ηλίθιος σε αυτό τον κόσμο όπου να του λένε Toy Yoda και να καταλαβαίνει Toyota. Επίσης υπάρχει και κάτι άλλο. Από την στιγμή κατά την οποία μία εταιρεία ανακοινωνεί μπόνους και βραβεία σε ΟΛΟΥΣ τους εργαζόμενους δεν μπορεί ένας να καταλαβαίνει αλλ' αντ' άλλων. Για να μην πω ότι μία εταιρεία τα δίνει αυτά και γραπτώς. Αν όντως η εταιρεία την κοροίδεψε με απλά λόγια την έκατσε. Αν όμως δεν την κορόιδεψε?

Εδώ νομίζω ότι είναι και το ενδιαφέρον του πράγματος. Έχουμε λοιπόν ή το ενδεχόμενο η Μπέρι να είναι μία χαζούλα που δεν μπορεί να ξεχωρίσει ένα Τογιότα από τον Γιόντα! Ή Μπέρι είναι μία πανέξυπνη τύπισσα που αποφασίζει να την φορέσει στην εταιρέια. Έτσι στη μία περίπτωση έχουμε όλη την ηλιθιότητα της εργατικής τάξης που σκίζεται για να πάρει ένα Γιόντα ενώ στην άλλη έχουμε όλη την εξυπνάδα της που λέει το Γιόντα εσείς; Τογιότα εγώ.

4 Comments:

 1. ΠανωςΚ. said...
  Εχω εξαπατηθεί παρομοίως στο στρατό. Αποσκοπούσα στο γιώτα το καλό (από 3 και πάνω) και με δώσανε το γιωτα 2. Η διαφορά είναι ότι εγω κώλωσα να διεκδικήσω παραπάνω...
  annie's animal said...
  κοιτα εκτιμω την αμερικανικη εργατικη ταξη.
  Μαs εχει δωσει αγριεs απεργιεs, μαχητικο συνδικαλισμο,τουs Μαυρουs Πανθηρεs και τουs dead kennedys.
  Γιατί το λεω αυτό? ε πολυ απλα για το παρακάτω...
  Οι αμερικάνοι δεν φημιζονται για την πολιτική εξυπνάδα τουs. Και επειδη κάθε λαοs εχει τουs ηγετεs που του αξίζουν (βλεπε Μπουs και σβαρτσενεγκερ) μαλλον η συμπαθητικιά κοπελλα τηs φωτογραφιαs εντάσσεται οχι στην μαχητικη αμερικανικη εργατικη ταξη αλλα στουs βλακεs αμερικανουs που αρεσκονται να κανουν τετοιεs μυνησειs
  vaal said...
  @ πάνωςκ.

  Κοίτα το Ι το καλό είναι ένα. Το Ι5. Τα άλλα 3-4 δεν ειναι πολύ καλά. Τότε είμασταν μικροί και δεν ξέραμε.

  @ annie's animal

  Μην κρίνεις αγαπητέ ένα "λαό" από τους ηγέτες του. Δηλα. εμείς κρινόμαστε από τον Πολύδωρα η οι Θεσ/νικείς από τον Ψωμιάδη; Μη λες τέτοια θα μας φάει ο πάνως κάτως. Πάντως θα επιμείνω έχω την επιμονή ότι είναι πολύ δύσκολο κάποιος να είναι ΤΟΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟ βλάκας.(Δεν ξέρω μπορεί να είναι κατάλοιπο του ρομαντισμού που κατατρεχει τους κουμουνιστές... ο άνθρωπος είναι καλός από τη φύση του κλπ.)
  annie's animal said...
  δεν κρίνω vaal γι αυτο έκανα και το διαχωρισμό στον "αμερικάνικο λαό ",
  και την αμερικάνικη εργατική τάξη.
  Kαι τον μπουs καποιοι τον ψηφισαν δεν βγηκε μονοs του

Post a CommentΝεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα